Престоя в специалните вани е едно невероятно преживяване за най-малките. Това е единственото място, където те могат напълно самостоятелно да се раздвижат, да плуват, да ‘потанцуват’ във водата. Ваните в нашето baby spa са оборудвани със специални озонови филтри, които пречистват и омекотяват водата. Не се използват абсолютно никакви химикали и водата се сменя след всеки посетител. Напълно чиста и мека вода, подходяща за нежната кожа на вашите бебета. Освен това ваната поддържа телесна температура за максимално отпускане.

 • Подходящо е за бебета от 40 дена до 1 година в малките вани и неограничено в голямата вана.

В топлата вана бебетата се чувстват буквално като у дома си, тъй като те са израснали, все пак, заобиколени от вода. Няма нищо по-естествено за тях, от това да усещат водата около себе си. Специалисти вярват, че бебетата имат спомени от утробата и усещането на вода им напомня за първите месеци. За това и толкова много обичат да са потопени.

Как протича престоя ви в Бялата Лагуна?

Нашият екип от обучени специалисти ви посреща с усмивка и ви предлага свежа напитка и кафе/чай. След като влезете в Baby Spa стаята ви препоръчваме да нахраните вашите бебета, тъй като плаването за тях е доста тежка работа и имат нужда от сили!

Стъпка 1

Събличате вашето бебе на масата за преобуване и му поставяте банските, които ви предоставяме на място. След това се поставя специалната яка за плаване, която е напълно безопасна и удобна. Това е, готови сме да плаваме.

 

Стъпка 2

Поставяме бебета във ваната плавно, за да се аклиматизират. На този етап бебета опознават средата, която ги заобикаля и откриват какво могат да правят с телата си. След няколко минути, когато бебето се чувства удобно може да преминем към следващата стъпка.

 

Стъпка 3

Включват се светлините във ваната и се задейства нежната струя балончета. Вашето бебе продължава по-смело да плува, рита и да раздвижва своите мускули, докато балончетата го галят и стимулират неговия мозък.

 

Стъпка 4

Плаването продължава между 15 и 35 минути, в зависимост от издражливостта на бебето. При първи признаци на умора или раздразнение сесията се прекратява и бебето се вади от ваната, за да преминем към релаксиращ масаж. Нашите сертифицирани консултанти ще ви покажат как да правите масажа, за да може да се възползвате и вкъщи.

Стъпка 5

Това е! Вашето бебче е напълно релаксирано и след усилената тренировка е готово за сън! Ние знаем, че най-хубавото нещо след смеещо се бебе, е спящото бебе.

 

 

Плаването в бебешките вани е едно изключително приятно и полезно преживяване за децата независимо от възрастта им. В единичните вани могат да плават бебета на 14 дни до 1 година, а в голямата ни вана, сте добре дошли и вие, заедно с по-големите си деца, приятели и близки.

Тъй като знаем, колкото е важно и майката да има време за релаксиране, както и силата на специалната връзка майка-бебе, в Бялата Лагуна сме осигурили и голяма вана, в която може всички да се насладят на преживяването. Поканете приятелка, сестра си, майка си, да не забравяме и татковците и по-големите ви деца! Всички са добре дошли. Споделете преживяването и подсилете тази силна връзка между децата и вашите близки. Запазете час още сега. И да не забравяме: щастлива майка = щастливо бебе. Затова сме тук да се погрижим и за вас.

 

Може да резервирате и час за плаване за бременни в голямата ни вана. Имате възможността да се отпуснете напълно и да облекчите болките в кръста си по време на вашата сесия, без да се тревожите за инфекции. Напомняме ви, че ваните са снабдени с озонов филтър, които пречиства и омекотява водата. Освен това, водата се сменя редовно. А приятната температура, която поддържа (35-37градуса) ви гарантира пълно удоволствие. Може да забравите за болките и тежестта за час, и да помогнете на плода да се намести.

 

След сесията плаване за бременни, сте добре дошли да се възползвате от арома терапията, която предлагаме в Бялага Лагуна заедно с прекрасен масаж.

 

 

 

Как изглежда единичната вана:

 

Какво трябва да знаем?

 • Очакваме ви 15 минути преди запазения час, за да може да нахраните вашето бебе.
 • Най-добре е вашето дете да е отпочинало преди сесията за плаване, тъй като ще му трябват сили.
 • Може да снимате вашето дете, но молим да не хващате в кадър други посетители в baby spa-то.
 • Ние осигуряваме:
  • бански за децата
  • хавлия
  • масажно масло
  • лосион за тяло за бебета
  • напитки
 • Препоръчваме да имате достатъчно детска храна с вас, тъй като не предлагаме хранителни стоки.
 • Ако сте си записали час за плаване в голямата вана и за вас, трябва да си носите личен бански костюм. Хавлиите са от нас.

Персонал и сертифициране

Целият персонал на Бялата Лагуна са преминали следните курсове и са сертифицирани:

 • Бърза помощ за деца
 • Арома терапия и консултации
 • Масаж за бебета
 • Масаж за бременни

Leave a Comment