Baby Spa Плаване

Плаването в Baby Spa

Информация

Престоя в специалните вани е едно невероятно преживяване за най-малките. Това е единственото място, където те могат напълно самостоятелно да се раздвижат, да плуват, да ‘потанцуват’ във водата. Ваните в нашето baby spa са оборудвани със специални озонови филтри, които пречистват и омекотяват водата. Не се използват абсолютно никакви химикали и водата се сменя след всеки посетителНапълно чиста и мека вода, подходяща за нежната кожа на вашите бебета. Освен това ваната поддържа телесна температура за максимално отпускане.

В топлата вана бебетата се чувстват буквално като у дома си, тъй като те са израснали, все пак, заобиколени от вода. Няма нищо по-естествено за тях, от това да усещат водата около себе си. Специалисти вярват, че бебетата имат спомени от утробата и усещането на вода им напомня за първите месеци. За това и толкова много обичат да плуват.

Подходящо за бебета на 40 дена.

Плаването продължава между 15 и 45 минути, в зависимост от издръжливостта на бебето..

Как протича сесията

Нашият екип от обучени специалисти ви посреща с усмивка и ви предлага свежа напитка и кафе/чай. След като влезете в Baby Spa стаята ви препоръчваме да нахраните вашите бебета, тъй като плаването за тях е доста тежка работа и имат нужда от сили!

Стъпка 1

Събличате вашето бебе на масата за преобуване и му поставяте банските, които ви предоставяме на място. След това се поставя якатa за плаване, която е напълно безопасна и удобна.

Стъпка 2

Поставяме бебета във ваната плавно, за да опознаят средата и да открият какво могат да правят с телата си. След няколко минути минаваме към следващата стъпка.

Стъпка 3

Включват се светлините във ваната и се задейства нежната струя балончета. Вашето бебе продължава по-смело да се раздвижва, докато балончетата стимулират неговия мозък.

Стъпка 4

Плаването продължава между 15 и 45 минути, в зависимост от издръжливостта на бебето. При първи признаци на умора или раздразнение сесията се прекратява и бебето се вади от ваната, за да преминем към релаксиращ масаж.

Стъпка 5

Това е! Вашето бебче е напълно релаксирано и след усилената тренировка е готово за сън! Ние знаем, че най-хубавото нещо след смеещо се бебе, е спящото бебе.

Не забравяйте да споделите преживяването с приятел. В единичната вана може да плават заедно две бебета от 1 до 5 месеца.
И още

Всички са добре дошли

Плаването в бебешките вани е едно изключително приятно и полезно преживяване за децата независимо от възрастта им. В единичните вани могат да плават бебета на 40 дни до 2 години, а в голямата ни вана, сте добре дошли и вие, заедно с по-големите си деца, приятели и близки.

Тъй като знаем, колко е важно и майката да има време за релаксиране, както и силата на специалната връзка майка-бебе, в Бялата Лагуна сме осигурили и голяма вана, в която може всички да се насладят на преживяването. Поканете приятелка, сестра си, майка си, да не забравяме и татковците и по-големите ви деца! Всички са добре дошли. Споделете преживяването и подсилете тази силна връзка между децата и вашите близки. Запазете час още сега. И да не забравяме: щастлива майка = щастливо бебе. Затова сме тук да се погрижим и за вас.

Плаване

За бременни

Може да резервирате и час за плаване за бременни в голямата ни вана. Имате възможността да се отпуснете напълно и да облекчите болките в кръста, без да се тревожите за инфекции. Напомняме ви, че ваните са снабдени с озонов филтър, който пречиства и омекотява водата. Освен това, водата се сменя редовно. А приятната температура, която поддържа (35-37градуса) ви гарантира пълно удоволствие. Гарантираме пълен релакс, докато подпомагате на плода да се намести.

Арома Терапия

След сесията плаване за бременни, сте добре дошли да се възползвате от арома терапията, която предлагаме в Бялага Лагуна заедно с прекрасен масаж. Поглезете се, вие го заслужавате.

Масаж

Единична вана

За бебета от 40 дена до 2 години

Какво трябва да знаем?

 • 1 ден преди  посещението си при нас, ще получите СМС напомняне за резерварцията си
 • Очакваме ви в точно в запазения от вас час
 • Най-добре е вашето дете да е отпочинало преди сесията за плаване, тъй като ще му трябват сили.
 • Ние осигуряваме:
  • бански за бебета (0 до 24 месеца)
  • хавлия за деца и бебета
  • Терапевтично масажно масло от Жожоба
  • лосион за тяло за бебета
  • напитки – кафе/чай, вода
 • Препоръчваме да имате достатъчно детска храна с вас, тъй като не предлагаме хранителни стоки.
 • Ако сте си записали час за плаване в голямата вана и за вас, трябва да си носите: личен бански костюм, хавлия и чехли
 • В Baby SPA зоната е топло и влажно, заради ваните, така че леки дрехи или дреха за преобличане са препоръчителни.
 • Препоръчваме да оставите прозорец от поне 72 часа след ваксина преди да ни посетите
 • АКО ДЕТЕТО ВИ СЕ РАЗПЛАЧЕ И НЕ ЖЕЛАЕ ДА ПЛАВА В ПЪРВИТЕ 5 МИНУТИ ОТ СЕСИЯТА, ВИ ВРЪЩАМЕ 50% ОТ СУМАТА

Персонал

Целият персонал на Бялата Лагуна са преминали следните курсове и са сертифицирани:

 • Бърза помощ за деца
 • Арома терапия и консултации
 • Масаж за бебета
 • Масаж за бременни
За нас

Добре дошли в първото Baby Spa в България. Насладете се на многото уникални услуги, които предлагаме в White Lagoon.

Open Hours

Пон-Петък: 09:00 - 19:00
Събота: 09:00 - 19:00

Неделя: 09:00 - 19:00

Contacts

ул.Бяла Акация 1, Манастирски Ливади, София
Тел: 0888 91 31 33
Facebook

Instagram

ThemeREX © 2024 All rights reserved. Terms of use and Privacy Policy

Disclaimer: 'Baby Spa' визира плаването на бебета в специализирана вана. White Lagoon не е СПА център.