За Нас

история

За нас

Идеята за създаване на семеен център се появи още преди 5 години, когато се роди нашият син Емил. По това време той посещаваше уроци по плуване за бебета и от първо лице се уверих в ползите от ранни занимания във вода и работа със специалист. Мисълта за място, където цялото семейство да се чувства комфортно, уютно, да се наслаждава на полезни за здравето процедури (заедно) не ме напускаше.

През 2020 година концепцията започна да придобива своя визия, когато моята приятелка Цвети Христанова ме вдъхнови, споделяйки ми идеята за бебешки център, който тя бе посетила в Холандия.

Предприемаческият и визионерски дух на Цвети Христанова, нейната лична мисия да създава позитивни, полезни и развиващи децата от най-ранна възраст проекти, донесе идеята за Baby Spa и плаване в специализираните бебешки вани в България.

С натрупания опит в България, Цвети консултира изграждането на смостоятелни Baby Spa центрове в Европа – Италия, Франция и Холандия.

Аз определено си мечтаех за нещо, което никога и никъде не беше създавано преди това. Минаха месеци в проучвания, събиране на информация и обмисляне на крайния продукт. Създаването на център във вида му такъв, какъвто е днес, превъръщането на това място в Оазис за бебета, деца, родители и цели семейства, където всеки може да получи своята доза здраве, красота, релакс и спокойствие е плод на иновативна визия, кауза и лична мисия.
Съвместно с Цвети Христанова създадохме франчайз възможност за всички, които мечтаят да имат своето Baby Spa в България и Европа, получавайки утвърдени партньорски взаимоотношения, ноу-хау, подкрепа и разработен бизнес модел на White Lagoon.

С обич Михаела Маркова

(Собственик и Създател Baby Spa White Lagoon)

Това сме ние

Михаела Маркова

Михаела Маркова

Собственик и Съосновател Baby Spa White Lagoon
Цвети Христанова

Цвети Христанова

Съосновател Baby Spa
в България

Първото Baby Spa

За нас

Добре дошли в първото Baby Spa в България. Насладете се на многото уникални услуги, които предлагаме в White Lagoon.

Open Hours

Пон-Петък: 09:00 - 19:00
Събота: 09:00 - 19:00

Неделя: 09:00 - 19:00

Contacts

ул.Бяла Акация 1, Манастирски Ливади, София
Тел: 0888 91 31 33
Facebook

Instagram

ThemeREX © 2024 All rights reserved. Terms of use and Privacy Policy

Disclaimer: 'Baby Spa' визира плаването на бебета в специализирана вана. White Lagoon не е СПА център.