Уроци по плуване

Плуването е любим спорт на малки и големи. То е сложно кординационно умение, което помага на всеки по-добре да владее тялото си. Децата обичат да си играят във водата, тя ги забавлява, но потапянето под вода често притеснява и тях, и родителите им. Именно за това, ние от Baby Spa White Lagoon сме изключително щастливи да ви съобщим, че станахме партньори с един невероятен и добре познат специалист и инструктор по плуване за най-малките – Александра Николова.
Тя се занимава с плуване за бебета повече от 15 години, като главната й цел да научи родителите да общуват активно с децата си, да наблюдават поведението им, не само във водата, но и извън нея, и да намират нужните стимули за преодоляване на трудните моменти.
Александра ще води занимания по плуване за бебета и малки деца всяка сряда на Baby Spa White Lagoon (ул. „Бяла Акация“ 1, кв. „Манастирски ливади“) с предварително записване. Уроците по плуване в първото и единствено СПА за бебета в България ще бъдат уникални сами по себе си, съчетавайки изключителния професионализъм и опит на Александра, заедно с нашата база: единствените по рода си в София вани – с озонова дезинфекция, без химикали. Топла и пречистена вода.
Част от ползите от плуването:
 • Подобрява съня;
 • Разширява капацитета на белите дробове; – Намалява риск от инфекции на дихателните пътища;
 • Укрепва мускулите и ставите;
 • Подпомага координацията и полага добра основа за пълзене и ходене;
 • Помага при стомашен дискомфорт при бебета;
 • Стимулира физическото и ментално развитие;
 • Намалява риск от гръбначни изкривявания;
 • Намалява риск от диабет и наднормено тегло.
Важен акцент в заниманията е връзката дете-родител. Чрез плуването ще опознаваме процеса на „обучение“ или „възпитание“ – как да съчетаваме трудното и приятното, колко е важно постоянството, как да насърчаваме, как да усложняваме и игрите, и упражненията, как да разпознаваме своите родителски страхове и да не ги натрапваме на децата. Надяваме се един ден, заедно с вас, да се радваме на това, колко лесно и приятно става гмуркането за вашите деца!
Какво ви е необходимо за урок по плуване?

За урок по плуване в голямата ни семейна вана, родителят/родителите придружават детето си като взимат дейно участие и влизат във ваната с него/нея. За целта трябва да си носите:

 • хавлия
 • бански
 • чехли

Еднократни и многократни бански за плуване за бебета и деца (0 до 24 м) имаме налични на място.

Единична вана

Урок по плуване

От 01.03.2022
Урок по плуване с инструктор в единична вана за бебета от 0 до 6 месеца; Подарък посещение в солна стая в рамките на деня
Резервирай
За нас

Добре дошли в първото Baby Spa в България. Насладете се на многото уникални услуги, които предлагаме в White Lagoon.

Open Hours

Пон-Петък: 09:00 - 19:00
Събота: 09:00 - 19:00

Неделя: 09:00 - 19:00

Contacts

ул.Бяла Акация 1, Манастирски Ливади, София
Тел: 0888 91 31 33
Facebook

Instagram

ThemeREX © 2024 All rights reserved. Terms of use and Privacy Policy

Disclaimer: 'Baby Spa' визира плаването на бебета в специализирана вана. White Lagoon не е СПА център.