Althera

За нас е чест да обявим, че Студио за здраве и красота “Althera“ е официална част от Baby Spa White Lagoon  и заедно създадохме един приказен център за малки и големи: Althera White Lagoon.
⭐Освен плаване в специализираните ни вани, вече можете да се насладите на Козметични процедури, Терапевтични масажи, Холистични практики, Патентована Хидро, Солна и Арома Терапия.
⭐Представяме ви Първият в България козметичен кабинет съчетаващ Арома и халотерапията. Място, в което ще имате възможност да наситите всичките си сетива с подкрепата на специалисти във всяка област!
Студио Althera White Lagoon

Какво предлагаме

Дълбокопочистваща терапия- 90лв

Напарване на лицето с параозонатор с подходящи билки, нанасяне с масажни техники на бленд с базови и етер масла за размекване на замърсяванията, ръчна екстракция, дълбоко почистване с йонофореза/ултразвукова шпатула, дерсонвал, лечебен масаж, подходяща маска, натурален крем

Аромамасаж на лице, очи, шия, деколте, врат (изработен индивидуален бленд)- 100лв
Напарване на лицето с пароозонатор с подходящи билки, дълбок четков пилинг с колагенови частици, вкарване на натурална активна ампула с ултразвук, козметичен масаж с индивидуална смес на базови и етерични масла, подходяща маска, натурален крем

Ръчна пластика на лиице по метода на д-р Светлана Поченкова- 130лв
Представлява корекция на възрастовите промени посредством естесвено мануално въздействие върху лицевите мускули, лечение и премахване на мускулните лицево- челюстни дисфункции. Включва постизометрична релаксация на лицевите мускули, лимфодренаж, скулптуриращ меден масаж и грижа според типа кожа.

Диамантено микродермабразио, радиочестотен лифтинг, масажна
техника, моделираща маска- 140лв
Чрез специални диамантени микрочастици се ексфолира епидермиса.
С помоща на вакумното му действие се подобрява кръвообръщението,
порите се почисват, а фините бръчки се заглаждат. При радиочестотния лифтинг еластичните влакна се активират термично и се предизвиква дразнене на фибробластите, за да започнат да произвеждат собствени еластични колагенови влакна. Използва се контактен хиалуронов гел с глицерин. След това се прави лимфен дренаж. Нанася се моделираща маска и се завършва с подходящ крем и слънчева защита.

Скулптуриращ меден масаж- 90лв

Напарване на лицето с пароозонатор с билки. Нанасяне на билков извлек с етерични масла. Прави се лимфен дренаж на лицето, работа върху клепачите, лимфен масаж. Скулптуриращ меден масаж , който се извършва със специфични техники, които решават широк спектър от проблеми на ниво кожа и подкожна мастна тъкан. Препоръчва се за корекция на дребнобръчковия тип стареене на кожата и изглаждане на бръчките. Следва лифтинг маска и продукт в зависимост от типа кожа.

Микронидлинг( очи, лице , шия)- 170лв
Подготовка на кожата със спец. медицински продукти. Нанасяне на локална упойка. С помоща на микроигли се създават микро-канали по кожата. Така се стимулира вродената способност на тялото да се самолекува, както и образуването на колаген и еластин. Вкарва се подходящ стерилен коктейл дълбоко в кожата. Следва нанасянето на марли напоени с антисептичен разтвор за успокоение, криотерапия с LED светлина за намаляване на отока и регенериращ продукт. Изписва се специален продукт за домашна грижа и възстановяване.

Индивидуална Арома консултация (консултация за здраве и красота) –
70лв
Извършва не от специалист ароматерапевт. Вниква се в особеностите на индивидуалните неразположения на клиента. Дават се съвети, рецепти, препоръчват се ритуали, добавки и етерични масла, с които да се подобри физическото си и психоемоционално състояние. Изготвя се персонална схема, по която се работи.

Експресна терапапия ( 30-40 мин)- 80лв
За забързаните ни клиенти. Включва дълбокопочистващ пилинг на пара, вкарване на силноактивна ампула с помоща на ултразвук, маска и завършващ продукт според индивидуалните особености на кожата.

При терапиите се използват етеричните масла на DOTERRA, продукти на натуралната козметика STYX, медицинска козметика INNOAESTHETICS и PH FORMULA!
За нас

Добре дошли в първото Baby Spa в България. Насладете се на многото уникални услуги, които предлагаме в White Lagoon.

Open Hours

Пон-Петък: 09:00 - 19:00
Събота: 09:00 - 19:00

Неделя: 09:00 - 19:00

Contacts

ул.Бяла Акация 1, Манастирски Ливади, София
Тел: 0888 91 31 33
Facebook

Instagram

ThemeREX © 2024 All rights reserved. Terms of use and Privacy Policy

Disclaimer: 'Baby Spa' визира плаването на бебета в специализирана вана. White Lagoon не е СПА център.