White Lagoon Академия

White Lagoon е център, който се грижи не само за физическото здраве на своите клиенти, но и за емоционалното такова. Нашата мисия е да ви подкрепяме за постигането на един красив семеен баланс. Затова и сме щастливи да обявим стартирането на White Lagoon Академия, където ще ви подготвяме лекции, групови занимания, работилници, коучинг на важни за нас теми.

Нашата мрежа от партньори експерти в областта расте, затова следете нашата Фейсбук Страница @BabySpaWhiteLagoon за актуална информация за лекции, които може да очаквате.

Начело на нашия екип от специалисти е и собственикът на Althera White Lagoon, Михаела Маркова, която е Акредитиран коуч към международната коучинг федерация ICF (International Coach Federation), освен всичко останало. С многогодишен опит в изграждането на обучения и академии в корпоративния свят, сега се обръща и към семейството и неговите нужди.

Сред първите партньори на White Lagoon Академията е Стоян Георгиев, семеен терапевт и редактор на Semeistvo.bg и съ-основател на Асоциацията За Индивидуално и Семейно Консултиране (АИСК). Също така г-н Георгиев е добре познат като фамилен психотерапевт (SFT), сертифициран от “Международната асоциация на брачните и семейните психотерапевти” (подразделение на американската асоциация по психотерапия), с повече от 20 години клиничен опит и частна практика при консултиране на индивиди и семейства. Щастливо женен с три деца.

Очаквайте скоро и съвместно разработения проект: 6-седмичен курс за родители.

Следете ни във Фейсбук за повече информация или се свържете с нас, ако се интересувате от курсове или индивидуални семейни консултации.

За нас

Добре дошли в първото Baby Spa в България. Насладете се на многото уникални услуги, които предлагаме в White Lagoon.

Open Hours

Пон-Петък: 09:00 - 19:00
Събота: 09:00 - 19:00

Неделя: 09:00 - 19:00

Contacts

ул.Бяла Акация 1, Манастирски Ливади, София
Тел: 0888 91 31 33
Facebook

Instagram

ThemeREX © 2024 All rights reserved. Terms of use and Privacy Policy

Disclaimer: 'Baby Spa' визира плаването на бебета в специализирана вана. White Lagoon не е СПА център.